Tack Emma!

Tack Emma för designen av min blogg! du e så snäll! Ska försöka hinna me o göra ett par örhängen till dig! o halsbandet som jag lovat att du ska få=)
Tack gör igår med!

Jahopp då va de ett tag sen då! Praktiken gick ju men usch vad jag inte trivdes där! inte alls faktiskt! Så nu letar jag jobb och pluggar engelska på universitetet samtidigt! usch jag e verkligen kass på engelska! De e hemskt!
Pratade med en kollega från jobbet jag har (men aldrig vill gå tillbaka till) och fick reda på att min tjänst har blivit borttagen från min avdelning... snällt av min chef att inte berätta det för mig! hon kunde kanske ringt o sagt något! Men nä tydligen inte! Så nu vill jag absolut inte tillbaka! jag vill inte till någon annan avdelning! aldrig! fy fy fy!
Kanske kan se om jag kan bli förflyttad närmare hit ut där vi bor istället! Kanske till sommaren! för som det ser ut nu lär jag väl aldrig få ett jobb! men man ska aldrig säga aldrig!

Anyway så e det nu dags för vattenfärgs målning och mama mia.... undrar om man kan få den  lilla tjejen att älska sex and the city lika mycket som mama mia? Hmm eller nä.. de kanske inte e så bra om hon kommer till dagis o snackar om sånt som dom pratar om i den serien=)
 Får nog hålla oss till mama mia=)

Over and out!

RSS 2.0